CUDA Silentarmy v5 Windows build

Hello all,

I have created a windows cuda port of Silentarmy v5.

check it out here:

Let me know what you think

-maztheman

1 Like

looks like there could be an issue
When i benchmark I get 13 sols (GTX 650), when I actually run the miner, I get memory errors...looking into it right now.

Same :slight_smile: (GTX 1070)
CUDA error 'an illegal memory access was encountered' in func 'sa_cuda_c
ontext::solve' line 1073

sys:windows 10
drivers:375
GPU:msi gtx1070 gaminsx
in 0.4H only 40sols/s
but cygwin + python silentarmy v5 give me 84sols/s
so to low......

v0.4h_MAXWEL_PLUS
v0.4h_Latest
Win 7 Pro x64 2 * GTX750 not work
nheqminer -l zcl.coinmine.pl:7007 -u x.x -p x -cd 1 2 -t 0 -cs

[17:52:22][0x00001738] stratum | ā†[36mReceived new job #227ā†[0m
[17:52:23][0x00001738] stratum | Authorized worker 7enuke.CPU
[17:52:23][0x00001738] stratum | ā†[36mReceived new job #227ā†[0m
[17:52:31][0x00001738] stratum | ā†[36mReceived new job #228ā†[0m
[17:52:38][0x000014ac] ā†[33mSpeed [300 sec]: 22.9052 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:52:53][0x000014ac] ā†[33mSpeed [300 sec]: 25.0433 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:52:54][0x00001738] stratum | ā†[36mReceived new job #229ā†[0m
[17:53:10][0x000014ac] ā†[33mSpeed [300 sec]: 25.1912 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:53:24][0x00001738] stratum | ā†[36mReceived new job #22aā†[0m
[17:53:29][0x000014ac] ā†[33mSpeed [300 sec]: 25.323 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:53:45][0x000014ac] ā†[33mSpeed [300 sec]: 25.6719 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:54:01][0x000014ac] ā†[33mSpeed [300 sec]: 25.9107 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:54:16][0x000014ac] ā†[33mSpeed [300 sec]: 26.084 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:54:32][0x000014ac] ā†[33mSpeed [300 sec]: 26.2156 I/s, 0 Sols/sā†[0m

v0.4h_MAXWEL_PLUS
v0.4h_Latest
Win 7 Pro x64

GTX1060 3G not work

nheqminer -l zcl.coinmine.pl:7007 -u 7enuke.CPU -p 1983 -t 0 -cd 0 -cs -cv 1 -e 2

[17:56:01][0x000004d8] stratum | ā†[36mReceived new job #22aā†[0m
[17:56:01][0x000004d8] stratum | Authorized worker 7enuke.CPU
[17:56:01][0x000004d8] stratum | ā†[36mReceived new job #22aā†[0m
[17:56:16][0x000004a8] ā†[33mSpeed [300 sec]: 43.7564 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:56:32][0x000004a8] ā†[33mSpeed [300 sec]: 45.7483 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:56:47][0x000004a8] ā†[33mSpeed [300 sec]: 46.3921 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[17:57:03][0x000004a8] ā†[33mSpeed [300 sec]: 46.698 I/s, 0 Sols/sā†[0m

v0.4h_MAXWEL_PLUS
v0.4h_Latest
Win 7 Pro x64

GTX750Ti not work

nheqminer -l zcl.coinmine.pl:7007 -u x.x -p x -cd 0 -t 0 -cs -cv 0

[18:00:53][0x00001030] stratum | Authorized worker 7enuke.CPU
[18:00:53][0x00001030] stratum | ā†[36mReceived new job #22bā†[0m
[18:01:08][0x00001470] ā†[33mSpeed [300 sec]: 3969.2 I/s, 0 Sols/sā†[0m
[18:01:24][0x00001470] ā†[33mSpeed [300 sec]: 4148.88 I/s, 0 Sols/sā†[0m

v0.4i run, but i get only 35 sol on GTX1060 (SailentArmy V5 get 60 sol) and 20 sol on GTX750Ti (SailentArmy 30sol)

hope youi get this working well :slight_smile: goodluck

I have a new debug tool i uploaded that shows off the different algos

ill try to check it out soon, i need to hook up my 980s again as I replaced them with some xfx rx cards
thanks