CZ&SK těžaři sobě :)

jasne rozumim, ja zaplatim treba 4% protoze to anonymne vytahnu z bankomatu :slight_smile: nebo v trafice

1 Like

tak o tom som este nepocul zeby slo takto menit zcash priamo prezrad ako to robis

tak to je samozrejme pres BTC… jestli jsem se spatne vyjadril

1 Like

tak jsen zase uz pres 0,2 denne, takze super. jsem zvedavej na zejtra

mate nekdo nejkej vetsi hashrate? ze bychom zkusili jet na poolu dohromady kolik to udela ?

Že by sme šli pomaly hore? chcel by som prikupit volake grafiky, neviete poradit, ci 1060,1070,1080…?

to cisto zalezi len na tom ci platis elektrinu a za kolko vies tie grafiky zohnat
dam ti priklad 1060 3 GB dosahuju okolo 300 h/s 1070 okolo 470 h/s
a teda otazna je cena 2x 1060 ma bude stat 400-440 eur a hasrate okolo 600h/s jedna 1070 stoji 450-480 eur .
dalej je to spotreba tych 300h/s na 1060 dosiahnes okolo 80-90W na jednu kartu
na 1070 pocitaj so spotrebou okolo 130-160W pri jednej karte.
dalej je aky mas priestor (vetranie, velkost ) lebo nemozes napchat do izby napr 1x2m bez okien ci inej ventilacie 15-20 grafickych kariet ako fyzicky by si ich tam nemal problem dat ale neuchladis ich…

jo leze to trosku… m42orion za kolik to tam posles ? :smiley:

ja mam nejradsi ty 1070 OC verze

ja mam pripravenej uz 14 dni prikaz na 278Eurech, tak uvidime jestli se dockam :slight_smile:

ja nevim no, mam nasysleno :slight_smile: tak kdyz to poradne vystreli, neco urcite prodam

ked neratam ani elektriku ani chladenie, tak asi tie 1060ky,ci?
1060 spravim cca 270 sol/s, to mam odskusane. kolko davaju 1070ky??

tak pokud to neplatis, tak 1080ti :slight_smile: pokud mas na to penize,

pokud nechces tolik investovat tak 1060

1 Like

tak to si este chvilku pockas :smiley:

to teda jo … ale verim, ze to klapne :slight_smile:

1 Like

tak ja ja uz musel neco pumpnout, protoze prisla faktura za elektrinu :smiley:
to nechces

1 Like

maly infarkt ? ci len tlak troska letel hore

pochval sa, ak vies kolko kWh si scucal od zaciatku​:joy::joy:

1 Like

já pořád čekám na vhodnou příležitost, jestě vydržím do příštího týdne…

https://bitcoingold.org/bitcoin-gold-daily-update-network-stable/
o kolko myslite ze nam dropne hasrate ked to spustia

Těžko řict, jestli to vůbec rozjedou … :slight_smile: Myslím si, že stále větší vliv na hash rate zcash má rozdíl ceny mezi ZEC a ETH. Čím vetší rozdíl bude (je jedno v jaké cenové hladině) tím lépe pro nás …

rozbehnut to rozbehnu isto maju uz prislubenych niekolko exchangov na ktorych sa da aj obchodovat takze aku taku podporu maju ale zatial nic velke sa uvidi ked rozbehnu mainet ci ich zaradi aj niekdo vecsi a ako kukam uz to nebude dlho trvat
hasrate isto dropne otazka je len o kolko verim ze ten coin ma potencial lebo za 1 bezi na equihashi a za 2 je to fork BTC lepsi marketing by si si ani nemohol zelat :smiley:

1 Like