CZ&SK těžaři sobě :)

já jedu se svojím mini rigem cca 3.5kH/s na flypoolu. Původně jsem byl na suprnově, ale mám radši pravidelnější příjmy :slight_smile:

uvidíme co bude dál, jen lituju, že jsem do toho nenaskočil už od ledna, když jsem o těžbě poprvé začal uvažovat

nj stihnout tu dobu ZECu za 500 dolaru uz v cas s poradnym HW, tak mam dnes snas pulku invvestic zpatky :slight_smile:

1 Like

najlepsie na tom clanku co si zdielal je ze autor len krici do vetra je to scam bez toho aby vysvetlil preco si tak mysli…ja osobne si pockam na fork a ci ho zaradi nejaka vecsia platfroma do portfolia lebo zatial jedine co je iste je par zakladnych info a potom kopec kecov o ktorych povie jedna starana ze je to fake news a druha ze je to pravda. a na zaklade takychto neistych info potom pisu rozny “experti” svoje clanky/blogy o tom aky je to strasny scam atd. koniec koncov maju este tyzden do forku a na dokoncenie veci ktore nemaju spravene (napr penazenky) a to ze nemaju nejaku vec na githube neznamena ze neexistuje.

1 Like

JJ máš pravdu, jen jsem to jsem postnul pro info… podobných článků se teď vyrojilo spousty… tak uvidíme, zatím zůstávám věrný ZCASH :slight_smile: Za říjen jsem neprodal vůbec nic, naštěstí nemusím. Mám připravený jeden menší příkaz na krakenu na hodnotě kolem 300Euro, tak se třeba do konce měsíce dočkám :slight_smile:

1 Like

to mně povídej, ale třeba ještě ten správný čas příjde …

ja si idem na krakene kazdy den a cakam na vecssi rize (si asi este pockam ) ale len male ciastky okolo 1-2 zec vyssie sa prehadzuju tazko :smiley: ale kazdy den par eur plus na kavu :smiley:

1 Like

taky doufam, jenom doresim mensi problem s chlazenim a pojedu na 11.5 K. nahrabu co se da az vsochni pojedou BTGOLD :slight_smile:

1 Like

neviete mi poradit? nejde mi zadat na krakenovi place order ani buy ani sell, ked zadam limit. vypisuje mi to ze mam refresnut stranku a pozret do orders alebo kontaktovat suport…

zebysme sli nahoru ?

nejsem si uplne jisty, mozna kratkodobe … nemam zatim pocit, ze to je ta spravna zprava pro velky pozitivni rust :slight_smile:

1 Like

ale uz me to znervoznelo :slight_smile:

hele, to je dost casto na Krakenu normalni, hlavne, kdyz je tam vetsi provoz … taky se mně to obcas stane …

normalna vec vela ludi traduje, ordre sa nestihaju nahodit obcas to trva aj 10 minut a 20 pokusov kym sa ti placne order refresh stranky nepomoze

1 Like

Chlapi pouziva niekdo z vas The Rock Trading stranku na vymenu svojich tokenov (ci uz ZEC/BTC/ETH/ cokolvek ine ) popripade ako menite svoje tokeny na eura/kopruny…

Totizto uz ma vytaca kraken a jeho problemove spomalene nahadzovanie orderov ked je to zrovna najpotrebnejsie a zacal som pokukovat po inej platforme nasiel som The Rock trading
https://therocktrading.com/
cosi malo som sa o onich docital na webe … nemaju nejaku extra reklamu ani nic a vyzera to ze tam nechodi ani moc ludi a teda mozno by odpadli problemy s ordermi :smiley:

Ja bohužel nemám s touto firmou žádnou zkušenost… používám Kraken kvůli sepa platbám. Já ty dva nebo tři příkazy k prodeji měsíčně nějak vždycky protrpím, ale chápu, že pro obchodníky to je někdy zoufalství …

a ty tam menis primo BTC za eur nebo tak ? jakej je poplatek

a na vyplaty chtej overeni ?

já tam měním přímo ZEC na EUR … ověření chtějí - mám tier3, ale nebyl to žádný problém

jo tak, no ja to delam uplne anonymne, ale za to to verim stoji o dost vic penez

to mi hovor dnes 20 minut som skusal nahadit order a nic chcel som ho tam hodit cca 5-6 min predtym ako letel na 210 eur a to za cenu 198 nenahodil sa potom co vyletel na 210 tak som skusal dat aspon 202 ze aj ked je tam oneskorenie toto by sa mozno preobchodovalo a potom ked uz letel dole po 20-ich minutach ked bol nakup za 199 a predaj za 203 tak sa mi z nicoho nic nahodil ten prvy order za 198 no islo ma porazit som v podstate zarobil 1.5 eura namiesto 10+ eur … tak som aspon otvoril dalsi ticket na supprt

poplatok na krakene za trazakciu mas 0.16% ak si ochotny cakat na to kym sa ti order preobchoduje 0.26% ak ides priamo skupis uz exitujuce ordre (postupne klesa ak aktivne trejdujes ja uz mam 0.10%/0.20%)
za vyber pomocou SEPA v ramci eu mas poplatok 0.09€ ak pouzijes Swift platbu tak 60 €…depozit pomocou Sepa mas zadarmo pomocou SWIFT mas 10€ a vecsina crypto tiez nieje spoplatnena co sa tyka depozitu

pokial planujes len menit z cash za eura tak ti staci tier 2 kde mas denny limit do 2000 dolarov na T2 ti staci vyplnit adresu nepotrebuju ziadne potvrdenia to iba ak chces ist dalej na T3 tam uz chcu kopiu nejakej faktury, ofoteny obciansky,