Miner- Claymore's Zcash Miner

Does anyone know the correlation between the accepted shares ( found and accepted) and the earnings ? The more accepted shares per minute , the more you earn ?

hi !
i use 3x7970 ghz edition and claymore said running in intensity 5.
before setup 2nd card, claymore run with intensity 6

Now claymore say : not enough gpu memory, intensity reduced 5

I has try "-i 6" but not working

idea ? thank you everyone

i'm on WIndows 10, pro x64, Catalyst 15
using MSI AB, 1,125v - 1100Mhz-1500Mhz

Hi, i've been mining zen for couple of days and i'm using claymore v12.5 and after lets say around 7-9 hours miner disappears and in log file i see this:

EC: Stratum - Connected (eu.zenmine.pro:9999) (SSL/TLS)
06:42:34:751 1bf8 got 65 bytes
06:42:34:751 1bf8 buf: {"id":1,"result":[null,"00000000000000000018b645"],"error":null}

06:42:34:751 1bf8 parse packet: 64
06:42:34:751 1bf8 new buf size: 0
06:42:34:782 1bf8 socket was closed remotely
06:42:34:782 1bf8 ZEC: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...
06:42:36:877 2390 GPU 0 temp = 54, old fan speed = 50, new fan speed = 25
06:42:39:908 2390 GPU 0 temp = 51, old fan speed = 50, new fan speed = 25
06:42:42:940 2390 GPU 0 temp = 50, old fan speed = 51, new fan speed = 25
06:42:45:972 2390 GPU 0 temp = 49, old fan speed = 50, new fan speed = 25
06:42:49:004 2390 GPU 0 temp = 48, old fan speed = 50, new fan speed = 25
06:42:52:035 2390 GPU 0 temp = 47, old fan speed = 50, new fan speed = 25
06:42:54:817 1bf8 ZEC: Stratum - connecting to 'eu.zenmine.pro' <45.77.55.3> port 9999 (SSL/TLS)
06:42:54:957 1bf8 cert subject: /C=EU/ST=ZEN/L=MINE/O=PRO/OU=ZENMINE/CN=eu.zenmine.pro/emailAddress=adbelmix@gmail.com
06:42:54:957 1bf8 cert issuer: /C=EU/ST=ZEN/L=MINE/O=PRO/OU=ZENMINE/CN=eu.zenmine.pro/emailAddress=adbelmix@gmail.com
06:42:54:973 1bf8 SSL/TLS encryption is enabled
06:42:54:973 1bf8 send: {"id": 1, "method": "mining.subscribe", "params": ["equihashminer", null, "eu.zenmine.pro", "9999"]}

06:42:54:973 1bf8 send: {"id": 2, "method": "mining.authorize", "params": ["znokzferBxbsNWrJbW6fZh4N1ZuYkuSoS7H PSW: z","z"]}

06:42:54:973 1bf8 send: {"id": 5, "method": "mining.extranonce.subscribe", "params": []}

06:42:54:973 1bf8 ZEC: Stratum - Connected (eu.zenmine.pro:9999) (SSL/TLS)
06:42:55:035 1bf8 got 65 bytes
06:42:55:035 1bf8 buf: {"id":1,"result":[null,"00000000000000000018b699"],"error":null}

06:42:55:035 1bf8 parse packet: 64
06:42:55:035 1bf8 new buf size: 0
06:42:55:067 2390 GPU 0 temp = 46, old fan speed = 50, new fan speed = 25
06:42:55:082 1bf8 got 59 bytes
06:42:55:082 1bf8 buf: {"id":2,"result":null,"error":[20,"Invalid address",null]}

06:42:55:082 1bf8 parse packet: 57
06:42:55:082 1bf8 ZEC: Authorization failed
: {"id":2,"result":null,"error":[20,"Invalidaddress",null]}
06:42:55:082 1bf8 buf was cleared
06:42:58:098 2390 GPU 0 temp = 45, old fan speed = 51, new fan speed = 25
06:42:58:130 2390 GPU0 t=45C fan=51%, GPU1 t=42C fan=50%
06:42:58:130 2390 em hbt: 3328, fm hbt: 15,
06:42:58:130 2390 watchdog - thread 0, hb time 94
06:42:58:130 2390 watchdog - thread 1, hb time 15
06:42:58:130 2390 watchdog - thread 2, hb time 78
06:42:58:145 2390 watchdog - thread 3, hb time 62
06:42:58:145 2390 watchdog - thread 4, hb time 78
06:42:58:145 2390 watchdog - thread 5, hb time 15
06:42:58:145 2390 watchdog - thread 6, hb time 62
06:42:58:145 2390 watchdog - thread 7, hb time 94
can anyone tell me what to do to make it work normal?

Looks like the zen pool you were connected to kicked you for not being authorized or invalid wallet address

Any VEGA test results ? Thank you!

I am runing 6x580

and make config file like default:

-tt 80 *i know this is for temperature and put 80C max
-i 8 * not sure what to put
-powlim 90 * i know this is for max power and put 90
-a 2 * I DONT KNOW WHAT IS THIS ???
-asm 0 *I DONT KNOW WHAT IS THIS ???
-allpools 1

What r this 2 rows about ?
-a2 ?
-asm 0 ?

Do i need something more in this config file ?
Something to change ? Maybe -i … like 4 max, but often i found ppl put 6,7,8…

I want to use best from GPU

I suggest
-tt 75
-i 8
-a 0
-asm 1

if you have issues change to
-i 7

You should export those environment variables otherwise they visible in you bash script only, but not in zecminer64. Change your script like this:

...

export GPU_FORCE_64BIT_PTR=0
export GPU_MAX_HEAP_SIZE=100
export GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1
export GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
export GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT=100

...

I have 2 amd cards r9 290 and amd rx580 sapphire nitro +. When I put both to mine i receive error like gpu incorrect returned. When I remove one of them, it works fine. Can somebody helps me? I am using claymore and windows 10. I have pus of 800w
thanks in advance.

So either card will work by itself? but not together…

What version is your drivers?
are you overclocking?
please paste your config file settings…

Hi guys,

Its my first post here, hope someone can help.

I bought recently R9 Nano at discounted price to try to mine zcash.

Previously I used R9 280X, 16.7.3 drivers and got stable 290-300 H/s, mining with Claymore 12.0 Beta (eventually 12.4 or 12.6, but 12.0 worked best).

My CPU is Core i3 43130, PSU - Corsair 600W

Now there seems to be a problem.

With 16.3.2 drivers i got around 320 H/s (powertune +50), but still, the rig restarted after around one hour (so I cant work properly overnight)

Now - inly Claymore 12.6 works giving 330-350 H/s, other versions tend to crash or show 0 H/s. ASM algorithm doesnt work (either shows 0 H/s or WatchDog restarts mining).
I tried the recommended 16.3.2 drivers, 16.7.3 which worked fine on 280X and latest - 17.7.1.

Also - when I plugged both Nano and 280x, Nano got 250 H/s, 280x got 290 h/s. (but, as my PSU got only 600W i didnt run this in long term not to stress it too much).

Moreover - to check if the nano GPU I ran stress test in Furmark and the results were fine - comparable with the results i found on the web.

What do you guys recommend to do?
Fury’s/Nano should get at least 400 h/s…

Get the 15.12 driver’s you will see 450 sol/s

Using a 7870 using the recommended env values, i get 120H/S.

If i do not set any env values, i get 170H/S

Whats up with that? Are there any other improvements i can make to get my value up even higher?

Hello guys!
Want to remind to all of you, that if somebody has any problems with stability of EWBF, DSTM, BMINER, CLAYMORE, CC miners or needs some extra control over your rigs please read carefully my message below.

I want to introduce you a script, which can solve most of your problems. It is a result of half a year hard work with my beta testers. Now it is clean of any bugs and ready to be introduced for the wide mining community.

  1. https://bitcointalk.org/index.php?topic=2071108.0
  2. [CMD] Miner Autorun (Watchdog) for Ewbf & Claymore & Dstm & CCminer & Bminer

It will definetely reduce your valuable time spent near your rigs, because this script will do all the work for you. Just start it and forget about your rigs, relax or do anything else. In case of any problem this script will restart your miner, or the rig, if necessary. It will notify you by Telegramm message about all problems and corrective actions taken. It is open source code (CMD/BAT, not an .exe or something like this), so anyone can check throug the code if needed.
Enjoy your life, let the script to monitor your rigs for you…

how many posts are you going to put this under? This is the third one??

I have 3 AMD GPUs and the mining rig won’t start. It worked for long time. I have Windows.
Is any step by step guide available? Thank you.

11:02:43:504 2924
11:02:43:706 2924 no address specified - ignore
11:02:43:708 2924 ETH: 1 pool is specified
11:02:43:709 2924 Main Ethereum pool is eth.f2pool.com:8008
11:02:43:709 2924 DCR: 0 pool is specified
11:02:49:678 2924 OpenCL platform: Intel® OpenCL
11:02:49:679 2924 OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
11:02:49:711 2924 OpenCL initializing…

11:02:49:712 2924 AMD Cards available: 1
11:02:49:712 2924 GPU #0: Iceland, 2048 MB available, 6 compute units
11:02:49:713 2924 POOL/SOLO version
11:02:49:713 2924 b391
11:02:49:713 2924 Platform: Windows
11:02:49:818 2924 start building OpenCL program for GPU 0…
11:03:13:779 3918
11:03:43:833 3918
11:04:13:879 3918
11:04:43:927 3918
11:05:13:979 3918
11:05:44:029 3918
11:06:14:090 3918
11:06:44:136 3918
11:07:14:187 3918
11:07:44:238 3918
11:07:44:238 3918 Miner cannot initialize for 5 minutes, need to restart miner!
11:07:44:241 3918 ADL: Cannot find any AMD adapters
11:07:46:022 3918 Restarting OK, exit…

you don’t have your virtual memory set, you don’t have your environment variables set, and it looks like you are attempting to solo mine with no mining pool set.

try this turnkey amd linux build for testing claymore zcash miner

https://ssl.ba.net/banet-miner-os/amd-baos/