Lost Block and Lost Balance


#1

I found a block on beta2. But somehow after several blocks lost the immature_balance.

o@o:~/zcash$ ./src/zcash-cli getinfo
{
"version" : 1000001,
"protocolversion" : 170002,
"walletversion" : 60000,
"balance" : 0.00000000,
"blocks" : 1327,
"timeoffset" : 0,
"connections" : 8,
"proxy" : "",
"difficulty" : 36.76219298,
"testnet" : true,
"keypoololdest" : 1475816044,
"keypoolsize" : 103,
"paytxfee" : 0.00000000,
"relayfee" : 0.00005000,
"errors" : "This is a pre-release test build - use at your own risk - do not use for mining or merchant applications"
}
o@o:~/zcash$ ./src/zcash-cli getwalletinfo
{
"walletversion" : 60000,
"balance" : 0.00000000,
"unconfirmed_balance" : 0.00000000,
"immature_balance" : 0.66350000,
"txcount" : 1,
"keypoololdest" : 1475816044,
"keypoolsize" : 103
}

o@o:~/zcash$ ./src/zcash-cli getinfo
{
"version" : 1000001,
"protocolversion" : 170002,
"walletversion" : 60000,
"balance" : 0.00000000,
"blocks" : 1334,
"timeoffset" : 0,
"connections" : 8,
"proxy" : "",
"difficulty" : 35.10651939,
"testnet" : true,
"keypoololdest" : 1475816044,
"keypoolsize" : 103,
"paytxfee" : 0.00000000,
"relayfee" : 0.00005000,
"errors" : "This is a pre-release test build - use at your own risk - do not use for mining or merchant applications"
}

o@o:~/zcash$ ./src/zcash-cli getwalletinfo
{
"walletversion" : 60000,
"balance" : 0.00000000,
"unconfirmed_balance" : 0.00000000,
"immature_balance" : 0.00000000,
"txcount" : 1,
"keypoololdest" : 1475816044,
"keypoolsize" : 103
}
The reward is 0.66350000, reduced compared to Beta1. What could possibly happen?


#2

test this

~/zcash/./src/zcash-cli listtransactions

starting beta2 block chain restart from 0 , the mining amount per block has been reset to lower value for initial rampup


#3

Unfortunately it returned empty.

o@o:~/zcash$ ~/zcash/./src/zcash-cli listtransactions
[
]

Is it possible to lose a block in zcash?


#4

Possibly an orphan block